ELNÖK (Harrach Péter)

Full text search

ELNÖK (Harrach Péter)
ELNÖK (Harrach Péter): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a gyógyszerészetet érintő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Kökény Mihály, Csehák Judit, Schvarcz Tibor, Vojnik Mária, Kárpáti Zsuzsanna és Nyul István képviselők önálló indítványát T/12. számon, az egészségügyi bizottság ajánlását pedig T/12/4. számon kapták kézhez.
Az ajánlásban összesen négy módosító javaslat szerepel, amelyet ugyanazok a képviselők terjesztettek elő. A szabályozás terjedelmére, illetőleg a módosító javaslatok előterjesztői támogatottságára figyelemmel kezdeményezem, hogy a részletes vita most is egy szakaszból álljon. Ugyancsak kézfelemeléssel határoz az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.
Megnyitom a részletes vitát az ajánlásban szereplő módosító javaslatokra. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló nem jelentkezett, a részletes vitát lezárom, és megkérdezem Schvarcz Tibor képviselő urat, hogy most vagy a határozathozatal előtt kíván-e szólni. (Dr. Schvarcz Tibor: A határozathozatal előtt.) A határozathozatal előtt. Erre várhatóan a következő ülésünkön kerül sor.
(19.00)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me