GYIMÓTHY GÉZA

Full text search

GYIMÓTHY GÉZA
GYIMÓTHY GÉZA (FKGP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Államtitkár úr kissé ízléstelen megjegyzésére nem kívánok reagálni. Nem én ülök az MSZMP utódpártjában, tisztelt államtitkár úr, hanem ön! - erről csak ennyit. (Dr. Torgyán József: Helyes, igaza van! - Taps a kisgazdapárti padsorokban.) És visszautasítom azokat a vádakat, amiket ön mondott.
A másik: öntől, tisztelt munkaügyi minisztériumi államtitkár úr, azt várják ezek a dolgozók, s akik itt tüntettek, hogy önök mérlegeljék, végezzenek hatásvizsgálatokat, hogy mi az olcsóbb egy államnak, hogy most 210 családot kilökni és majd szociális segélyért menni a polgármesteri hivatalhoz, vagy pedig még egy meglevő gyárat hagyni lezülleszteni, és teljesen ellopni, apránként szétszedni.
Önök sajnos, tisztelt államtitkár úr, ehhez asszisztálnak, úgy látszik, sajnos a KISZ-ben és a régi kommunista pártban nem tanulták meg azokat a formákat, hogy a piacgazdaságban lehetne hatásvizsgálatot végezni. Nem tudom elfogadni az ön válaszát, és visszautasítom a feltételezéseket! (Taps a kisgazdapárti padsorokban. - Dr. Torgyán József: Úgy van! Nagyon jó! Tanuljon meg az államtitkár úr olvasni, utána használjon ilyen hangot! - Dr. Szabó Zoltán: Gyimóthy úr meg tanuljon meg beszélni!)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me