BALSAY ISTVÁN

Full text search

BALSAY ISTVÁN
BALSAY ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Mélyen tisztelt Miniszter Úr! Nem fogadom el a választ. Valószínű, hogy nem ugyanazt a jelentést olvastuk, és a televízióban is valószínű, hogy egy más adást láttam.
Tisztelettel tájékoztatom miniszter urat, hogy a Legfőbb Ügyészség vizsgálatot folytat Szabolcs-Szatmár megyében jogtalan előny, állami támogatás igénybevétele kapcsán e kérdéshez kapcsolódó tárgykörben. Tájékoztatom tisztelettel miniszter urat arról is, hogy 15 pontban határozza meg az Állami Számvevőszék a miniszter feladatait, amelyek közül csak néhányat említek meg: követelje meg a mérlegvalódiság érvényesítését az intézményi mérlegek leltárral való alátámasztására - 11. oldal; vizsgáltassa meg a KTM felügyelete alá tartozó költségvetési szervek saját kezelésű üdülőinek működési feltételeit és így tovább - 10.; gondoskodjon a KTM kezelésébe vett területfejlesztési forrásokból pályázat keretében támogatott beruházások rendszeres ellenőrzéséről - a 15. pontban.
Javasolom tisztelettel miniszter úrnak, hogy szíveskedjék az ÁSZ-vizsgálatot átolvasni. Nem fogadom el a választ. (Taps a Fidesz padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me