DR. OROSZ SÁNDOR

Full text search

DR. OROSZ SÁNDOR
DR. OROSZ SÁNDOR (MSZP): Köszönöm a szót. Tisztelt Képviselőtársaim! Farkas Imre képviselőtársam említette, hogy nem sok indítvány került be e tárgyban; szám szerint négy: az 1., 2., 3. és a 4. Én Farkas képviselőtársam figyelmébe ajánlom a mezőgazdasági bizottság által támogatott 1-est, amelyik eleget kíván tenni a szigorítás államtitkár úr által is megfogalmazott fontos igényének, egyidejűleg az életszerűségnek is; mert hogyha összeveti ezt a javaslatot mondjuk az általa és Jauernik képviselő úr által benyújtott 3. pontban szereplővel, aközött már nincsenek olyan kibékíthetetlen, nagy ellentétek, már ami a négyzetmétereket illeti, hiszen a hegyközségi szervezetek által megtárgyalt és támogatott javaslat, az 1. - amit Karakas János, Korózs Lajos, Bálint György, Gyimóthy Géza, Solymosi József, Farkas Gabriella, Bogárdi Zoltán, Ivanics István és Gombos András képviselőtársaim terjesztettek be -, old azon a szigorú összeszámítási szabályon, ami igazából harapóssá tenné a kormány eredeti elképzelését.
Én mindenképpen ennek az elfogadása mellett érvelnék: ez szigorít is, egyben a szükséges mértékben az életszerűséget is igyekszik megtartani, és eleget tesz azoknak a követelményeknek, amik őket akkor vezették, amikor beterjesztették ezt a módosító indítványt.
Ha már nálam van a szó, és még a 2 percemből van idő, szeretném felhívni képviselőtársaim figyelmét a 12. indítványra - hisz ez még ebben a vitaszakaszban van -, amelyet a mezőgazdasági bizottság restanciába tett. Bízom benne, hogy sikerül megtalálni a közpince megfelelő törvényi előírását, mert ez megítélésünk szerint fontos. Szeretném ugyanakkor jelezni, hogy ez nem az itt, a 12. pontban szereplő indítvány lesz.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me