ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Veér Miklós felszólalását meghallgatva, mivel a jegyzőkönyvből olvasta, meg kell állapítanom, hogy ez valóban így történt. Annyit, hogy dr. Szabó Iván azért kapott szót a múlt héten, mert előzetesen bejelentettük, hogy szólásra készül, és nem tartózkodott a teremben Ungár Klára, így ő kapott szót.
Befejezve az ügyrendi vitát rögzítem tehát, hogy a kisszünetben délután a házbizottság ülést tart, és ott megállapodhatnak a frakcióvezető urak abban, hogy a felszólalások rendje pontosan milyen legyen. A Házszabály rendelkezéseit ugyanis e kérdésben szintén szorosan értelmezni kell, hogy az elnöklő ne kerüljön olyan helyzetbe, amikor általa helyesnek vélt sorrenddel kapcsolatosan vitakérdés merülhet fel. Természetesen a hat párt frakcióvezetőjének megállapodását mi, elnöklők magunkra nézve kötelezőnek fogjuk tartani.
Tájékoztatom Önöket, hogy még tíz képviselő jelezte előzetes felszólalását e napirenddel kapcsolatban. Az általános vitát elnapolom, folytatására, lezárására - előzetes megállapodás alapján - délután kerül sor, hozzátéve azt, hogy a házbizottság ülésén e kérdésben újra tárgyalni fogunk. Ülésünket 14 órakor folytatjuk az azonnali kérdések és válaszok órájával.
Kérem tisztelettel pontos megjelenésüket.
(Szünet: 13.20-14.02-ig
Elnök: G. Nagyné dr. Maczó Ágnes
Jegyzők: Boros László és dr. Trombitás Zoltán)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me