ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Dr. Torgyán József felszólalására újra rögzítenem kell, hogy a felszólalók sorrendje a mai napon a következő volt: MSZP, MDF, SZDSZ, FKGP, SZDSZ, KDNP, SZDSZ, MDF, SZDSZ. Mindig másik képviselőcsoportból történt a felszólalás annak rendjében, hogy egy kormánypárti és egy ellenzéki kapott szót. (Közbeszólás: Így van!)
Elnézést kell kérnem dr. Torgyán úrtól, amiért újra rögzítettem ezt. Az előzetesen összeállított felszólalások rendjében az elnöklő tehát mindig betartotta azt a rendet, hogy mindig más képviselőcsoportot szólított fel.
De - megismétlem - elfogadva azt a kifogását, hogy nem ott folytatódott, ahol abbahagytuk a múlt héten, tekintve, hogy dr. Torgyánné Cseh Mária a második felszólaló volt, s ma negyedikként kapott szót, így jogosnak tartom a kérését. Módosítom annyiban, hogy a házbizottságot ne ebédszünetre hívjuk össze, hiszen megrövidült az ebédszünet. A délutáni kisszünetben lehetőség lesz arra, hogy összeüljön a házbizottság. Az interpellációk és kérdések előzetes számításai szerint rövidebb időt vesznek igénybe, ezért rögtön az interpellációk befejezését követően a házbizottságot összehívom.
Ügyrendi kérdésben még megadom a szót Veér Miklósnak, a Magyar Szocialista Párt részéről.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me