DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ

Full text search

DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ
DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ (MDF): Tisztelt Ház! Igazán nem kívántam szelet vetni és vihart aratni, de ez a pár hozzászólás azt hiszem, csak egy kis szellőcske és egy kis viharocska volt. Hiszen az időhúzás nem nekünk,... (Zaj a bal oldalon.) ...expópártiaknak használ, az idő haladása az expóelleneseknek használ, hiszen minél tovább haladunk az időben, a döntés minél később születik meg, annál kisebb a remény arra - még ha meg is születne egy pozitív döntés, nagyon kellene ész, erő és akarat -, hogy meg lehessen rendezni most már az expót. Tehát nem az volt a célom, hogy itt hozzászólásokat provokáljak.
Köszönöm, részben válaszolt helyettem képviselőtársam Balatonboglárral kapcsolatban, nekem egy felhívás volt a kezemben, annak kapcsán idéztem és arról beszéltem. Nem voltam ott, világos, hogy aki ott volt, többet tud erről mondani.
Suchman Tamásnak, Pozsgai Balázsnak és mindazoknak, akik a gazdasági helyzetre hivatkoztak, szeretném figyelmükbe ajánlani, hogy a Ház előtt fekszik Szabad György javaslata. Könyörgöm, miért nem alakul meg ez a bizottság, miért nem öntünk valóban tiszta vizet a pohárba, mint ahogy Tardos Márton mondta - és akkor nem lesz gazdasági vita. Bár szerintem - és lehet, hogy ez nem egy helyes álláspont - mégis, nemcsak gazdasági kérdés az expó. Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me