ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Nagyon nehéz így tárgyalni, mégis fel kell tennem a kérdést. Kónya Imre tehát azt javasolja, mégpedig alternatív javaslatot tett fel – az első javaslat az, hogy most foglaljon állást a Ház a tárgysorozat kérdésében, beleértve a döntést az Izsó-féle mandátumigazolás ügyében, tehát hogy az ma tárgysorozatra kerül.
A másik változat – ha én jól értettem, majd aztán felteszem a kérdést, hogy jól értettem-e – az, hogy most szavazás előtt tartsunk egy tízperces, maximum tizenöt perces szünetet, utána térjenek vissza a frakciók 11.05-kor, és akkor a tárgysorozat kérdésében és a képviselői mandátum igazolása kérdésében szavazás történjék, majd folytassuk a program szerint a munkánkat.
(10.50)
Az első változattal egyetértő frakcióvezetők kézfelnyújtását kérem az áttekintés kedvéért. – Senki sem tartja fel a kezét. (Nagy zaj.) Ja, Csépe Béla! És Szabó János!
Akkor most felteszem második kérdésében a frakcióvezetőknek a kérdést: kik értenek egyet a mostani szünet elrendelésével és utána a szavazással? (Zaj. – Az ellenzéki frakciók vezetői jelentkeznek.)
Kérdezem Kónya Imrét, egyetért-e mint javaslattevő. (Zaj. – Az elnök csenget.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me