NYITRAI ZSOLT

Full text search

NYITRAI ZSOLT
NYITRAI ZSOLT (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Államtitkár Úr! Hazánkban közel 60 ezer rendőr és rendőrségi dolgozó teljesít szolgálatot. Azt gondolom, hogy köszönettel tartozunk nekik, hiszen megvédik a határainkat, és vigyáznak a biztonságunkra. Teszik mindezt hétvégén és ünnepnapokon is, sokszor az életük kockáztatásával. Mindennek meg is van az eredménye, hiszen mind a közbiztonság, mind a közlekedés biztonsága jelentős mértékben javult az elmúlt években.
Tisztelt Országgyűlés! Nagyon fontosnak tartom, hogy Magyarország Kormánya nemcsak erkölcsileg, szakmailag, hanem anyagilag is megbecsüli a rendőröket és a rendőrségi dolgozókat. Magyarország Kormánya 2015-ben indította el a rendvédelmi dolgozók életpályamodelljét, amely 2019-ig átlagosan 50 százalékos béremelést jelent a szektorban. Ez már komoly anyagi biztonságot, kiszámíthatóságot jelent a rendőröknek. Azt is várjuk ettől az intézkedéstől, hogy egyre több fiatal vállalja majd élethivatásul a rendőri pályát.
Tisztelt Országgyűlés! Magyarország jogállam, mindenki elmondhatja a véleményét akár egy tüntetés formájában is, mint ahogy történt az elmúlt időszakban. Engedjék meg, hogy az Országgyűlés nyilvánossága előtt köszönetet mondjak a rendőröknek, akik rendkívül szakszerű munkát végeztek ezen alkalmakkor, hiszen egy ilyen megmozdulás mindig rendőri készültséggel is együtt kell hogy járjon.
Tisztelt Országgyűlés! Mivel nem olyan rég volt a rendőrség napja, engedjék meg, hogy az Országgyűlés nyilvánossága előtt még egyszer köszönetet mondjak a rendőröknek és a rendőrségi dolgozóknak, hogy megvédik a határainkat, és hogy megvédik a biztonságunkat. Azt szeretném kérdezni államtitkár úrtól, hogy az elkövetkezendő időszakban mivel kívánják segíteni a rendőri, rendvédelmi életpályát. Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir