MOLNÁR OSZKÁR

Full text search

MOLNÁR OSZKÁR
MOLNÁR OSZKÁR (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Önöket hallgatva elgondolkodtam azon, vajon önök, tisztelt kormánypárti képviselő hölgyek és urak, önmaguk elhiszik-e azt a sok-sok hazugságot, amit itt összehordanak. (Közbeszólások az MSZP soraiból.) Elgondolkodtam azon is, mi is a baj önökkel.
Nos, tisztelt kormánypárti képviselő hölgyek és urak, önökkel az a baj, hogy nem kormányoznak, hanem kommunikálnak, és a kommunikációjuk nem egyéb, mint a választópolgárok megtévesztését szolgáló hazugsághalmaz. (Közbeszólások az MSZP soraiból. - Az elnök csenget.) Miféle gazdaságpolitikáról beszélt például Kóródi Mária? Csak annyit szeretnék erre mondani a tisztelt televíziónézőknek - nem önöknek -, hogy senkinek ne higgyenek, csak önmaguknak. 1994. és 1998. között, a Horn-kormány idején Bokros-csomagot kaptak. 1998. és 2002. között, az Orbán-kormány idején lassú, de folyamatos életszínvonal-emelkedést kaptak. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Kánaán!) 2002-től, a Medgyessy-kormány ideje alatt itt a Medgyessy-csomag. Nem kell hinni senkinek, tisztelt hölgyek és urak, 2004. január 1-je után mindenki a saját bőrén fogja megtapasztalni, hogy ebben a költségvetési vitában kinek volt igaza.
Vagy miről beszélt például az önkormányzatokkal kapcsolatban Lamperth Mónika vagy Gy. Németh Erzsébet, mikor a különböző feladatokhoz kapcsolódó állami normatívák közül csak néhány növekszik, többsége változatlanul marad, és néhány normatíva csökken?
Tisztelt Kormánypárti Képviselő Hölgyek és Urak! Az önök elődei 1956-ban megakadályozták, hogy a magyar nép Európa szabad felében éljen, jövő májusban (Az elnök jelzi az idő leteltét.) önök koldusként vezetik be az országot az Európai Unióba. Ez a költségvetés üzenete. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir