DR. PAP JÁNOS

Full text search

DR. PAP JÁNOS
DR. PAP JÁNOS (Fidesz): Elnök Asszony! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Államtitkár Úr! Hadd kérjem önt valamire: ha hosszú, fölösleges vita volt az előbb, akkor legyen olyan kedves a következő pontoknál, mielőtt hosszan és fölöslegesen vitatkozunk, fejtse ki az egyértelmű véleményét, ne várjon vele ilyen hosszan, és akkor nem vitatkozunk fölöslegesen. Egyébként azt gondolom, hogy nem vitatkoztunk fölöslegesen, a pont, amit önök beszúrtak oda, az a fölösleges.
Tisztelt Orosz Képviselő Úr! Ismét kérdezek valamit - én szeretem, ha szakmailag vitatkozunk, és kimondottan örömömre szolgál, ha ön ellenkezik velem, mert szakmai a vita, de azt gondolom, hogy kicsit mellébeszélünk, illetve jelen esetben ön; hadd mondjam, hogy miért. Én az előbb kértem önöket valamire. A földbirtok-politikai irányelvek a)-tól q) pontig szerepelnek. Milyen irányelveik vannak önöknek, amit beterjesztettek? Nekünk megvan, hogy milyen volt.
A Nemzeti Földalapban a)-n) pontig van, hogy mi a Nemzeti Földalap célja. Tisztelt Képviselő Urak! Állami erdőről és erdőről ott nem beszélnek. Én azt mondtam, ha valamelyik pontot szeretnék kitölteni az állami erdővel, az nagy baj. Ha pedig nem azt szeretnék tenni, ami ott fel van sorolva, legyenek már kedvesek, és tegyenek be egy olyan pontot, ami rendezi az állami erdők vagy az erdők sorsát.
Képviselő Úr! Erről beszéltem. Nincs olyan pont a)-tól n)-ig és a)-tól q)-ig, amely rendelkezne az állami erdőről. Én azt mondtam, ha önök az állami erdővel azt akarják tenni, ami ezen pontok alatt van, akkor az nagyon nagy hiba, mert azt nem lehet tenni az állami erdőkkel. Én nem arról beszéltem, hogy én mit látok emögé vagy mit gondolok ebből, hanem én azt mondtam, hogy amit önök beterjesztettek két javaslatban, abból mi következhet, ha az állami erdőt bevisszük.
Hogy pontosan és következetesen értsük egymást, én végig erről beszéltem, ön pedig sajnálatos módon másról beszélt. Nézze meg ezen pontokat, és rá fog jönni, hogy ebben nekem most igazam van. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir