NIKOLITS ISTVÁN

Full text search

NIKOLITS ISTVÁN
NIKOLITS ISTVÁN tárca nélküli miniszter: Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Asszony! Képviselő Úr! Tisztelt Országgyűlés! Ön elég vidáman tette föl ezt a kérdést, ez azonban nem egy ilyen vidám eset, és szokásához híven az ismert tényekből egy olyan történetet próbál kerekíteni, ami elég messze áll a valóságtól.
A kampányfőnököm ugyanis nincs előzetes letartóztatásban, hanem a jelenlegi kampányomat vezeti. Az előző kampányfőnököm, aki 1994-ben irányította a kampányt, valóban előzetes letartóztatásban van. Igen ám, de az 1994-es kampányomat egy büntetlen előéletű köztisztviselő - aki az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal dolgozója volt - vezette '93 végétől a '94-es választások befejezéséig. (Zaj.) Ezt követően ügyvéd lett, és ügyvédként a gazdasági, ügyvédi tevékenysége az, amiért ma vizsgálat folyik ellene.
Hogy ez a vizsgálat milyen eredménnyel fog lezárulni, azt majd a bíróság és a bíróság ítélete - amennyiben vádemelésre fog sor kerülni - be fogja mutatni. De ez két történet, tisztelt képviselő úr! Az egyikhez van közöm, ez a kampány, a másikhoz semmi közöm nincs, ez az illető gazdasági, ügyvédi tevékenysége, amiért én nem tartozom felelősséggel. (Taps a kormánypártok soraiban. - Közbeszólás a Független Kisgazdapárt soraiból: Madarat tolláról!)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir