DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Miniszter Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Bizonyára miniszter úr előtt is ismeretes, hogy az ön bizalmi embere, kampányfőnöke ma az előzetes letartóztatottak keserű kenyerét eszi.
A gond a működésével kapcsolatban az volt, hogy százmilliós nagyságrendben jogosulatlan mezőgazdasági exporttámogatást kaparintott meg, mégpedig fiktív és nem fiktív, de mezőgazdasági tevékenységet nem folytató cégek nevében.
(14.10)
Azt hiszem, bízvást lehet állítani, hogy az ön igen közeli bizalmasa és munkatársa legfeljebb annyi kapcsolatban állhatott a mezőgazdasággal, hogy igencsak szerette a házikalbászt, na meg a hozzá való jó borovicskát, de úgy gondolom, földet legfeljebb akkor látott, amikor az igénylőlapot töltötte ki.
A BRFK-nál hírzárlat van ebben a nagyon kínos ügyben, nem szólalt meg ez idáig ön sem, és tény, hogy a 100 millió forintnak sem sikerült a nyomára jutni. Most mint a legilletékesebbet, önt kérem meg, hogy kampányoljon már egy keveset most ön a kampányfőnöke ügyében; és árulja el nekünk, igen tisztelt miniszter úr, hova tűnt ez a 100 millió forint, mire kellett ez a 100 millió forint, és van-e összefüggése ezen 100 millió forint igénylésének és a meglehetősen különös körülmények között való kiutalásának (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) az ön újrajelöléséhez, netántán indulásához - hiszen az ön kampányfőnökéről van szó.
Várom megtisztelő válaszát. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir