DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Igen tisztelt Képviselőtársaim! Az ügyrendi javaslatom annak a megvitatására irányul, hogy egyáltalán van-e itt olyan előterjesztés, amire az elnök úr hivatkozott, mert Szekeres frakcióvezető úrnak azzal tetszett megadni a szót, hogy ügyrendi javaslatot terjeszt elő. Ebben az esetben tehát, ha Szekeres frakcióvezető úrnak meg tetszett adni a szót, akkor az összes többi frakciónak is felszólalási lehetőséget kell biztosítani.
Az pedig, hogy Hack képviselő úr az általam rendkívül tisztelt jogi véleményét miként terjeszti elő, nagyon érdekes lehet a számomra, de a Ház számára közömbös, miután ő maga is nagyon bölcsen jelezte, hogy nem az alkotmányügyi bizottság nevében szól, hanem önmaga nevében - márpedig ebben az esetben elnök úr téves jogszabályhelyet jelölt meg. Éppúgy, ahogy az előbb kioktatta Győriványi kartársunkat (Derültség a kormánypártok soraiban.), hadd oktassam ki én is önt arra, hogy elnök úr is téves alapokra helyezkedett.
Arra kérem elnök urat, hogy szíveskedjék az ügyrendi kérdésben a vitát megnyitni, és akkor természetesen ott lesz érdemi észrevételünk. De arra nincs lehetősége az elnök úrnak, hogy egy magánvélemény előterjesztését bizottsági véleményként értékelje.
Köszönöm a türelmüket. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir