KISS PÉTER

Full text search

KISS PÉTER
KISS PÉTER munkaügyi miniszter: A zárszót majd a módosító indítványokról folyó vitát követően. Tekintettel arra, hogy Birta képviselő úr megszólított, és ez ugyan most az általános vita szakasza, de egy ilyen kicsi törvénymódosítás esetében nagyon nehéz nem a konkrétumokról vitatkozni, jelzem azt, hogy a módosító indítványok formájában lehetséges természetesen - ha szükséges - jobb megoldásokat találni.
Ugyanakkor még élnék az idővel, és azt is jelezném - kérve képviselőtársaim későbbi együttműködését -, hogy mindaz, ami a közalkalmazotti jogállásról szóló törvény egyik rákfenéje: a bérezéssel, a bértáblával kapcsolatos dolog, az bizony nem elsősorban szabályozási, hanem nagyon keményen finanszírozási kérdés.
(20.40)
Úgyhogy amikor a költségvetési törvény keretében várhatóan ez évben javaslatot fogunk tenni ennek a módosítására, bizonyos teljesítményelemek érvényesítésére is, kérem képviselőtársaim hasonló együttműködését abban, hogy ennek forrásait a költségvetés keretei között meg tudjuk teremteni. Ugyanis én úgy látom, hogy mindaz a feszültségkör, amelyik is ebben a körben, a megelőző időszakban kialakult, nagyon nagy mértékben a mértékekkel függ össze, nemcsak azokkal a minőségi elemekkel, amelyeket egyébként joggal és korrigálhatóan vetnek fel ma is és a korábbi vitákban is az Országgyűlés képviselői. Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir