ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen. Megkérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a H/4180. számú országgyűlési határozati javaslat sürgős tárgyalásbavételével. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 236 igen szavazattal, 1 nem szavazattal, 4 tartózkodás mellett a sürgős tárgyalásbavételt elfogadta.
Az emberi jogi bizottság sürgős tárgyalást kért a nemzeti és etnikai kisebbségi jogok országgyűlési biztosának tevékenységéről szóló beszámoló elfogadását indítványozó H/4181. számú országgyűlési határozati javaslatára. Ha jól értettem, a bizottság ezt már megindokolta, tehát további indokolást nem kíván tenni.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a H/4181. számú országgyűlési határozati javaslat sürgős tárgyalásbavételével. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 244 igen szavazattal, 1 nem szavazattal, 2 tartózkodás mellett az országgyűlési határozati javaslat sürgős tárgyalásbavételét elfogadta.
(17.00)
Tisztelt Országgyűlés! Az emberi jogi bizottság sürgős tárgyalást kérve benyújtotta az állampolgári jogok országgyűlési biztosának és általános helyettesének tevékenységéről szóló beszámoló elfogadását kezdeményező H/4182. számú országgyűlési határozati javaslatát.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a H/4182. számú országgyűlési határozati javaslat sürgős tárgyalásbavételével. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 252 igen szavazattal, nem szavazat nélkül, 2 tartózkodás mellett az országgyűlési határozati javaslat sürgős tárgyalásbavételét elfogadta.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir