ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatalok következnek.
Az előterjesztő az ajánlás 3. pontjában szereplő módosító indítványt támogatja. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a támogatott módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Az Országgyűlés a támogatott módosító javaslatot 299 igen szavazattal, 1 nem szavazattal, 4 tartózkodás mellett elfogadta.
Az 1. és 2. pontokban található módosító indítványok alternatív megoldást kínálnak a határozati javaslat címének módosítására.
Először a környezetvédelmi bizottság javaslatáról határozunk az ajánlás 1. pontja szerint. A kulturális bizottság nem támogatja. És a tisztelt Országgyűlés? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 114 igen szavazattal, 150 nem szavazattal, 37 tartózkodás mellett nem fogadta el.
Most Szentkuti Károly módosító javaslatát teszem fel szavazásra az ajánlás 2. pontja szerint. A bizottságok nem támogatják. És a tisztelt Országgyűlés? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 75 igen szavazattal, 176 nem szavazattal, 42 tartózkodás mellett nem fogadta el.
A 4. pontban a környezetvédelmi bizottság, valamint Szentkuti Károly a határozati javaslat 1. pontjának módosítását javasolja. Az indítvány elhagyni javasolja a hasznosításra készített program előkészítésének tételes elemeit, és új megfogalmazást javasol. A kulturális bizottság nem támogatja. És a tisztelt Országgyűlés? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 113 igen szavazattal, 157 nem szavazattal, 38 tartózkodás mellett nem fogadta el.
Az 5. pontban a környezetvédelmi bizottság, valamint Szentkuti Károly a határozati javaslat 2. pontjának módosítását javasolja. Az indítvány javasolja a hasznosítási tervben felsorolt tételes kulturális hagyományokat, és új megfogalmazást javasol. A kulturális bizottság nem támogatja. És a tisztelt Országgyűlés? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 88 igen szavazattal, 168 nem szavazattal, 41 tartózkodás mellett nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalok végére értünk. Megkérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy van-e valakinek tudomása olyan módosító javaslatról, amelyikről kellett volna, de nem szavazott az Országgyűlés. (Senki sem jelentkezik.) Ilyen jelzés nem érkezik.
Tisztelt Országgyűlés! A zárószavazásra a jövő heti ülésünkön kerül sor.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir