DR. JÓZSA ISTVÁN,

Full text search

DR. JÓZSA ISTVÁN,
DR. JÓZSA ISTVÁN, az MSZP képviselőcsoportja részéről: Tehát az a probléma ezzel a reklámadó kétszeres szintre való emelésével, hogy akik nem részesülnek az önök vastag kompenzációjában, mint a TV2, az Origo és az Echo TV, azokat ez rendkívül hátrányosan érinti, és ezáltal a sajtószabadságot továbbra is korlátozza; azt gazdasági, pénzügyi oldalról támadja meg a kormányzat, széttárva a karjait, hogy ő a legnagyobb híve a sajtószabadságnak, csak hát azért a közteherviselést biztosítani kell. Tehát miközben korlátozzák a sajtószabadságot, látható, hogy az Európai Bíróság el fogja kaszálni ezt a javaslatukat is, a kormányt, és ez további milliárdos kifizetéseket jelent majd Magyarországnak.
Tehát azon túl, hogy teljesen összezilálnak egy hazai reklámpiacot, alapvető tájékozódási jogokat sértenek, még azt is sikerül kivívniuk, hogy nem oldják meg a problémát. Ez ugyanúgy az Európai Bíróság elé fog kerülni, és választhatnak, hogy nemcsak a Néppártból akarnak kilépni, hanem az Európai Unióból is, és újabb terheket rónak az adófizetőkre.
(11.50)
Tehát ezt valahol valamikor meg kell fizetni, ugyanis az igazság előbb-utóbb utat tör magának. Kérem, ismerjék ezt fel most, és töröljék el ezt a törvényjavaslatukat. Köszönöm, elnök úr. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit