DEMETER MÁRTA

Full text search

DEMETER MÁRTA
DEMETER MÁRTA (LMP): Miniszterelnök úr, úgy kívánjon boldog karácsonyt a magyar embereknek, hogy elképesztő bérválság van az országban! (Derültség és közbeszólások a kormánypártok soraiban.) Úgy kívánjon boldog karácsonyt, hogy tönkrement az egészségügyi ellátórendszer, hogy romokban hever az oktatás, hogy eladták az ország jövőjét, hogy eladták az ország biztonságát (Közbeszólások a kormánypártok soraiból.), és folyamatosan hiszterizálják a magyar embereket! Semmi más nincs, miniszterelnök úr, ebben az országban, kizárólag kommunikációs kormányzás van, csak a szlogenek mennek, semmi más nem működik. (Folyamatos zaj.) Nincsen megoldásuk a társadalom problémáira, és azt gondolom, hogy nagyon durván megcsúfolta ön is és a kormánya is a választók bizalmát, hiszen 2010-ben önök kétharmados felhatalmazást kaptak, és 2014-ben is, ezzel nemhogy éltek, de azt gondolom, hogy elképesztő módon visszaéltek, és a magyar társadalom ezt nem fogja önöknek elfelejteni.
Mi pedig az LMP-vel arról fogunk gondoskodni, hogy egy kormányváltást, rendszerváltást (Az elnök csenget.) követően önök elnyerjék a méltó büntetésüket. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit