DR. SZÉL BERNADETT

Full text search

DR. SZÉL BERNADETT
DR. SZÉL BERNADETT (LMP): …hogy a szociális szövetkezetekkel egyáltalán semmi problémám nincs, kedves képviselőtársam, sőt azt hiányolom, hogy elmarad az az átfogó törvénymódosítás, amivel a Fidesz hiteget minket most már évek óta, hogy megcsinálja, amely lehetővé tenné, hogy a közmunkából legyen valamiféle út a nyílt munkaerőpiacra, ami visszavezetné a közmunkásokat. Nos ez az, ami nincs. Helyette van újabb és újabb törvény, amely a Belügyminisztérium hatalmát erősíti, pénz, paripa, fegyver, minden odamegy, és közben elmaradnak azok a lépések, amik esszenciálisak, létszükséglet ahhoz, hogy Magyarországon az emberek boldogulása, a közmunkások boldogulása realitássá válhasson.
Egyébként nézzék meg az LMP programját, a „Megújuló Magyarország” programjában is sokat foglalkozunk helyi gazdaságfejlesztéssel, és annak is az egyik talpköve az, hogy szövetkezeti programot indítunk, szövetkezeteket fejlesztünk, sőt az LMP ezt finanszírozná is. Mi ettől nem sajnáljuk a pénzt, az atomerőművektől viszont nagyon is sajnáljuk a pénzt. (Taps az LMP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit