DR. OLÁH LAJOS

Full text search

DR. OLÁH LAJOS
DR. OLÁH LAJOS közlekedési, hírközlési és energiaügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Képviselő úr mint ennek a munkacsoportnak az egyik tagja, engedje meg, hogy úgy reagáljak önnek, hogy annak örülök, hogy még soha, egyetlenegy kormány alatt sem volt ilyen mértékű KRESZ-módosítás a kerékpárosok védelme érdekében. Azt gondolom, hogy nagyon nagyot léptünk előre.
Talán az, hogy én még vasárnap is körülbelül hat e-mailt váltottam kerékpárosokkal a KRESZ témájában, mutatja azt, hogy talán visszacsatolás is létezik. Persze a kerékpárosokkal sem tudtunk minden egyes szervezettel minden egyes pontban egyeztetni, de azt gondolom, hogy sikerült egy nagyon jó egyeztetési folyamatot ai. Reményeim szerint - azt tudom mondani önnek - a héten szerdán a kormány tárgyalja ezt, és pozitív döntés után november 1-jétől hatályba léphet.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit