V. NÉMETH ZSOLT

Full text search

V. NÉMETH ZSOLT
V. NÉMETH ZSOLT jegyző: A Házbizottság T/11200/1. számú javaslatában azt kezdeményezi, hogy az Országgyűlés az egyes képviselői juttatások és kedvezmények megszüntetéséről szóló 2009. évi LXV. törvény módosításáról szóló előterjesztés tárgyalása során úgy térjen el a Házszabálytól, hogy sürgősségről történő szavazásra ne kerüljön sor. A módosító javaslatok benyújtására 2009. november 16-án, hétfőn 15 óráig legyen lehetőség.
Az alkotmányügyi bizottság a benyújtott módosító javaslatok megtárgyalása során még nyújthat be módosító javaslatokat. Módosító javaslatok benyújtása esetén is az összevont általános és részletes vitára 2009. november 16-án, hétfőn kerüljön sor. A vitában az előterjesztőnek, a frakciónként felszólaló egy-egy képviselőnek, az elsőként szólásra jelentkező független képviselőnek, valamint az előterjesztői zárszóra 5-5 perces időkeret álljon rendelkezésre. Módosító javaslatok beérkezése esetén is az azokról történő szavazásra és módosító javaslatok elfogadása esetén is a zárószavazásra 2009. november 16-án, hétfőn kerüljön sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit