JAUERNIK ISTVÁN

Full text search

JAUERNIK ISTVÁN
JAUERNIK ISTVÁN (MSZP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Képviselőtársaim! Mint miniszter asszony válaszából is kiderül, a közalkalmazottak ebben az évben is rendben, teljes mértékben, időben megkapják a bérüket, járandóságukat.
(14.40)
Ebben az ügyben természetesen lehet, de véleményem szerint indokolatlan és felesleges aláírást gyűjteni a polgármesterek körében. Az is egy természetes dolog, hogy a polgármesterek minden olyan ívet, minden olyan papírt aláírnak, amelytől a pozíciójuk javulását remélik, amitől ezt várhatják. De azt látni kell - és miniszter asszony válaszából ez is egyértelműen kiderült -, hogy az önkormányzatok nehéz pénzügyi helyzete nem a béremelésből adódott. Az előző évek helytelen költségvetési politikája okozta az önkormányzatok nehéz pénzügyi helyzetét. Miniszter asszony, én a válaszát elfogadom. Az önkormányzatok eleget tesznek törvényi kötelezettségüknek, és úgy gondolom, hogy ez minden közalkalmazott számára megnyugtató lehet.
Köszönöm válaszát. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit