FARKAS SÁNDOR

Full text search

FARKAS SÁNDOR
FARKAS SÁNDOR (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Azt hiszem, abban egyetértettünk, és ön is hivatkozott arra, hogy talpra kell állítani a mezőgazdaságot. De, elnézést kérek öntől, én az elmúlt egy év alatt ebből nagyon keveset tapasztaltam, nagyon keveset láttam. Sőt, ha ön a gazdákkal közvetlen beszélgetéseket folytatna, meggyőződésem szerint ilyen bátran ezeket a mondatokat nem merné az ország nyilvánossága előtt mondani. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Így van!) Az a gazdahitelprogram, amit önök megszüntettek, több ezer családot tett tönkre. A sertésfelvásárlás körül kialakult probléma több tízezer családot tett tönkre.
Tisztelt Miniszter Úr! Ne haragudjon, de a három kérdésből egyre sem válaszolt, a felvetett gondolataimra próbált csak reagálni. Mikor kapunk erre végső választ? Mikor lesz pótköltségvetés a mezőgazdasági keret bővítésére? Mikor fontolják meg javaslatainkat?
Válaszát nem tudom elfogadni. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit