ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)

Full text search

ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (dr. Wekler Ferenc): Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat. Tisztelettel köszöntöm az ülésteremben jelen lévő képviselőket és mindazokat, akik figyelemmel kísérik az Országgyűlés munkáját.
A jogi segítségnyújtásról szóló törvényjavaslat általános vitájának keretében elhangzott a miniszteri, illetve államtitkári expozé, és a bizottsági vélemények ismertetésével folytatjuk munkánkat. A bizottsági vélemények ismertetése után csak a vezérszónoklatokra kerül sor a mai napon.
Elsőként megadom a szót Simon Gábornak, a foglalkoztatási bizottság előadójának… - aki nincs jelen a teremben. Megkérdezem, hogy a társadalmi szervezetek bizottságának előadója itt van-e. (Nincs ilyen jelzés.) Ő sincs itt.
Akkor a bizottsági véleményeket most nem fogjuk meghallani. (Dr. Csákabonyi Balázs: Elnök úr, az alkotmányügyi bizottság mint főbizottság előadója jelen van.) Az alkotmányügyi bizottság nem jelezte…, illetve kíván előadót állítani. Az alkotmányügyi bizottság véleményét kívánja Csákabonyi képviselő úr elmondani vagy a frakció véleményét? (Dr. Csákabonyi Balázs: Mind a kettőt, elnök úr!) Mind a kettőt. Jó, akkor külön-külön kezdjük el, az alkotmányügyi bizottság véleményével.
Megadom a szót Csákabonyi Balázs képviselő úrnak.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit