DR. KOVÁCS ZOLTÁN

Full text search

DR. KOVÁCS ZOLTÁN
DR. KOVÁCS ZOLTÁN (Fidesz): Köszönöm, elnök asszony. Ez a válasz elfogadhatatlan, és visszautasítom. Én nem hazudtam, én a tényekről beszélek, az államtitkár úr nem mond sajnos igazat. (Zaj a Fidesz soraiban.) Önök tudták már júniusban, hiszen munkacsoportot hoztak létre a nemzetbiztonsági szolgálatokkal, hogy Kulcsár maga bűnösnek vallja magát, rendelkezésre állt ez az adat. Tudtak arról, hogy külföldre készül, hiszen bejelentette a rendőrségnek, hogy el fogja hagyni az országot. Rendelkezésre állnak önöknek gyanúsítás nélkül is olyan eszközök a büntetőeljárás során, például a házkutatás, amivel előbbre lehet vinni az ügy megítélését.
Most tudja, mi folyik, államtitkár úr önöknél? Takarítás folyik. Bécsben írják a forgatókönyvet, Kulcsárnál a kottát, ha majd hazajön, mi fog történni. Erre kell az idő, ezért kellett kiengedni Kulcsárt, a szírt, Schönthal urat, és még majd ki tudja, ki fog odajutni. (Közbekiáltások a Fideszből: Úgy van!)
A válaszát nem fogadom el. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit