GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! A frakciónk nevében nem hagyhatom szó nélkül, hogy Salamon képviselő úrnak az üléspontja határozza meg az álláspontját.
Én kíváncsian vártam, hogy az előterjesztésében vajon hivatkozik-e az ő időszakában hozott 21/1998-2002. számú ügyrendi bizottsági állásfoglalásra, amelyben nagyon szigorúan szűkítette a rendkívüli ülésszak összehívásának lehetőségeit, és a korábbi elnök úr egy szóval nem említette azt, hogy itt most, jelen esetben az a gyakorlat, amelyet követtünk a rendkívüli ülésszak időszakában… - történt-e közérdeksérelem; meggyőződésem, hogy nem.
Az önálló indítvány tárgysorozatba került. A parlament döntött a napirendre kerülésről, és az elnök úr nem hivatkozott arra, vagy egyetlen olyan pontot nem hozott szóba, amely kimondaná, hogy tilos egy ülésnapon kétszer, két témában, vagy akár három vagy négy témában ülni, de nem hivatkozott olyan pontra sem, amely a házelnöknek kötelezettségévé tenné, hogy minden egyes kezdeményezéskor új ülésnapot kell indítani. Tehát ezért javaslom, hogy utasítsuk el a Fidesz-frakció kezdeményezését.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit