DR. OROSHÁZI GYÖRGY

Full text search

DR. OROSHÁZI GYÖRGY
DR. OROSHÁZI GYÖRGY (FKGP): A vita vége felé közeledve (Derültség. - Moraj.), a szociális párbeszédet folytatva, már a második napja dörög az ágyú. Mindkét oldalon elhangzanak érvek pro és kontra, valamennyiben találhatók helyes elemek. Azonban egyről nem beszéltünk soha, a terápiáról. Szeretnék javasolni, illetve majd javaslatot teszek egy bizottság felállítására (Közbeszólás az ellenzéki padsorokból: Eseti bizottság!), amely az állami vagyonból eltüntetett milliárdokat egy szociális alapba hozná vissza. Ez a bizottság rendelkezzen ezekkel az összegekkel, és így meg tudnánk oldani a szociális problémákat. (Dr. Kóródi Mária: Bravó!) Javasolnám, hogy ebbe a bizottságba steril embereket válasszunk be (Közbeszólás az ellenzéki padsorokból: Steril emberek! - Dr. Kis Zoltán: Te leszel az elnök! - Derültség.), tehát akik sehová sem elkötelezettek. Olyan hatalmas összegek tűntek el az államkasszából, hogy ezt igenis vissza kell szerezni!
Kérem, lehet nevetni azon, hogy elhangzott a terápia szó. Állatorvos vagyok, nem szégyellem. (Derültség.) A betegeimet - hogy úgy mondjam - elsősorban mindig a terápia érdekli. Úgy érzem, a választópolgárokat a választásokon is a terápia érdekli. Azzal a tiszteletteljes javaslattal élek, hogy az eltüntetett milliárdokat a parlament által felállított bizottság szedje vissza, hozzon létre egy szociális alapot, és ott rendelkezzünk felette közösen. Remélem, hogy az ellenzéki képviselőtársaim is támogatni fogják ezt a javaslatot, mivel elolvastam az MSZP '94-es választási programját, és abban nagyon sokszor szerepelt a privatizáció felülvizsgálata. Javaslom, illetve javasolni fogom a tisztelt Országgyűlésnek e bizottság felállítását, és ez lenne a terápia.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit