DR. NAGY SÁNDOR

Full text search

DR. NAGY SÁNDOR
DR. NAGY SÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Horváth Béla Képviselőtársam! Örömmel vettem észre, hogy társadalmi munkában részt vesz a szocialista képviselőcsoport parlamenti megjelenésének koordinálásában, és megosztja ezzel a frakcióvezetés terheit. (Derültség és taps az MSZP padsoraiban.)
Arra nézve is felkeltette az érdeklődésemet, hogy a jelenlétem hiánya bizonyos érzelmeket vált ki önben; ez nem kölcsönös, azért ezt szeretném megmondani. (Derültség és taps az MSZP padsoraiban.)
(10.10)
Viszont ha már ez szóba került, akkor meg kell mondanom - egyébként hallottam önnek minden szavát egy televíziókészülék előtt a frakcióirodában, ahol megpróbáltuk végigszámolni, végiggondolni mindazt, amit ezen a mai felolvasó-délelőttön Varga Mihály úr számokban velünk megismertetett -, valóban megpróbáljuk végiggondolni, mi mit jelent, hogy jönnek ki ezek a számok. Hiszen nem került volna erre sor, és nem kellene most az embernek menet közben lázasan számológépeket nyomkodni, ha azt a minimális feltételt megteremtették volna, hogy úgy tartsunk egy vitanapot, hogy az ellenzék és mindenki, az ország közvéleménye is felkészülhessen.
Kierőszakolták, hogy most, 2-án legyen a vitanap, úgy, hogy nincsenek kézben a legfontosabb adójogszabályok. Ez nem az ellenzéket és nem az ellenzék részvételét, hanem a kormány cinizmusát minősíti.
Egyébként pedig azt javasolom, inkább azt nézzük meg, hogy mennyi kisgazda képviselő, kormánypárti képviselő van jelen, és mennyi ellenzéki.
Köszönöm szépen. (Közbeszólások az MSZP padsoraiból: Így van! - Taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit