DR. VERES JÁNOS

Full text search

DR. VERES JÁNOS
DR. VERES JÁNOS (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Miniszter Úr! Én nagyon örülök annak, hogy miniszter úr az ország nyilvánossága előtt is kifejtette véleményét ebben a kérdésben. Én azt gondolom, sok embert foglalkoztat ez a kérdés manapság, és örülök annak, hogy elég sokan értesülhettek a tömegkommunikáción keresztül miniszter úr álláspontjáról e kérdésben.
Két megjegyzésem lenne mindössze. Amennyiben jelentkezni lehet egy ilyen pozícióra, akkor szerettük volna tudni azt, hogy hol lehet jelentkezni. Ön úgy mondta, hogy erre jelentkezni lehet. A másik pedig: John Major példáját hozta fel miniszter úr. John Majorrel kapcsolatban két fontos körülményre azért felhívnám a figyelmet; egyrészt őt megválasztották egy ország miniszterelnökének, másrészről pedig hogyha John Majort jelölte volna az ÁPV Rt. a Malév igazgatótanácsába, akkor feltehetően ez a kérdés ma nem hangzott volna el ebben a Házban.
Köszönöm figyelmüket. (Derültség, taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit