ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Tisztelt Képviselőtársaim! Kérem, foglalják el a helyüket! Folytatjuk a munkánkat a határozathozatalokkal, és azt követően a költségvetés vitájának folytatására kerül sor. (Rövid szünet.)
Tisztelt Képviselőtársaim! Folytatjuk a munkánkat. Szeretném, ha a képviselőtársaimat utoljára kellene kérnem arra, hogy foglalják el a helyüket. Minél előbb kezdjük meg a határozathozatalt, annál előbb fogunk végezni. Kérem együttműködésüket! (Rövid szünet.)
Tisztelt Országgyűlés! A kialakult gyakorlatnak megfelelően, a zavartalan határozathozatal érdekében most jelenlét-ellenőrzést tartunk. Kérem képviselőtársaimat, akik jelen vannak az ülésteremben, hogy nyomják meg az igen gombot! Azok a képviselők pedig, akik a korábbi bejelentés ellenére el tudtak jönni a mai ülésünkre, vagy a szavazógépük nem működik, kérem, a mikrofon gombot nyomják meg. (Megtörténik. - A jelen levő képviselők száma 152.)
Ismételten megkérem a képviselőtársaimat arra, hogy foglalják el a helyüket, és ismételten kérem együttműködésüket a jelenlét megállapítása érdekében. Ismételten kérem előkészíteni a szavazótáblát! Ismételten megkérem önöket arra, hogy az igen gombbal - a jelenlét megállapítása érdekében - jelezzék jelenlétüket. Most kérem, hogy nyomják meg az igen gombot, akik a teremben tartózkodnak! (Jelzésekre:) Közben kérem szépen Toller László képviselő úr, Balogh László képviselő úr, Csintalan Sándor képviselő úr, Kovács László frakcióvezető úr, Pogácsás Tibor képviselő úr, Tóth Gábor képviselő úr és Szabó Ferenc képviselő úr gépét bekapcsolni. (Megtörténik.) Köszönöm szépen. (A jelen levő képviselők száma 213.)
Tisztelt Képviselőtársaim! A bizottsági elnöki értekezlet javaslata alapján ajánlás készítésére, illetőleg tárgysorozatba-vételről való döntésre az Országgyűlés elnöke kijelölte a bizottságokat. Erről az érintett bizottságok közvetlenül kaptak értesítést. Az érdeklődő képviselők a szokásos módon tájékozódhatnak. (Jelzésekre:) Kiss Péter képviselő úr, Korózs Lajos képviselő úr, Bánki Erik képviselő úr gépét kérem bekapcsolni!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit