DR. CZIRA SZABOLCS

Full text search

DR. CZIRA SZABOLCS
DR. CZIRA SZABOLCS (FKGP): Tisztelt Miniszter Úr! Igazából pontos választ nem kaptunk arra, hogy mikorra épül meg ez az útszakasz, és valóban igaz az, hogy egy választási kampány során vannak olyan pártok, vagy vannak olyan személyek, akik elhamarkodottan nyilatkoztak - és ez valóban elhangzott egy nagygyűlésen Abonyban.
(15.20)
Hála isten, rajtuk ezt már nem lehet számon kérni, mert nem ők vannak kormányon, hogy ezt a nyilatkozatot ki nyilatkozta. De arra kérem a miniszter urat, hogy amennyiben ezek az engedélyezések, amelyeket ön mondott, elkészülnek, valóban prioritást élvezzen ez a beruházás, mert ahogyan Pestről haladunk és távolodunk messzebbre, a forgalom azért egyre jobban csökken. Tehát minél közelebb vagyunk - ez 80 kilométer távolságra van Budapesttől -, itt még annyira zsúfolt a forgalom; kicsi a város. Tehát nagyon szeretném, ha az engedélyezések után valóban elkészülne ez a kerülő útszakasz.
Ennek reményében elfogadom a miniszter úr válaszát. Köszönöm szépen. (Taps az FKGP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit