CSIZMÁR GÁBOR

Full text search

CSIZMÁR GÁBOR
CSIZMÁR GÁBOR (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Valószínűleg nem pontosan tájékozódott, mert a konzultációk sorozata annyit jelentett, hogy az államtitkár úr november elején berendelte a két nem kormányzati oldal képviselőjét, és közölte - ahogy ezt az előbb említettem -, hogy számára nem létezik ilyen alakulat. Ezt én nem nevezném konzultációnak!
Másodsorban az Országgyűlés előtt számos olyan törvényjavaslat szerepel, amely ezt a korosztályt érinti. Hogy csak négy - idézőjelben - "apróságot" említsek: ilyen a drogtörvény vagy más néven a büntetőjogszabályok módosításáról szóló törvény; ilyen a családtámogatási rendszer átalakítása; ilyen az ifjúsági struktúra átalakítása, amely minden elemében érintett, és tegnap kezdődött el az általános vitája; és ilyen a Magyar Köztársaság 1999. évi költségvetése. Ezekben az ügyekben egyetlen perc, egyetlen nap, egyetlen óra konzultáció nem folyt le a Gyermek- és Ifjúsági Érdekegyeztető Tanácsban, és nem azért, mert a két nem kormányzati oldal mulasztotta volna ezt el.
Úgy gondolom, hogy a kötelezettség a kormány államtitkárára is vonatkozik, nem csak a nem kormányzati oldalakra.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit