DR. JÁRAI ZSIGMOND

Full text search

DR. JÁRAI ZSIGMOND
DR. JÁRAI ZSIGMOND pénzügyminiszter: A rövid válaszom az, hogy természetesen igen. A tisztesség természetesen nem attól függ, hogy valaki munkavállaló, nyugdíjas, munkanélküli vagy rokkant-e, hanem attól, hogy tisztességgel eleget tesz-e állampolgári kötelezettségeinek.
Ha jól értettem, akkor az ön által idézett mondatban arra kívántam utalni, hogy az adókedvezményt azok vehetik igénybe, akik adót fizetnek - azt hiszem, ez egyébként az "adó" szóból következik. (Derültség a Fidesz soraiban.) Mások, akik nem fizetnek adót, ilyen adókedvezményt nehezen vehetnek igénybe, őket másképpen támogatja a költségvetés. Ha jól emlékszem, akkor az említett interjúban a következő mondatok éppen arról szólnak, hogy a munkanélkülieket munkanélküli-segéllyel, az egyébként gyermeket nevelőket pedig családi pótlékkal kívánja támogatni a költségvetés, tehát nyilvánvalóan ilyen összefüggés nincsen.
Egyébként, gondolom, a tisztesség fogalmát a képviselő úr is nagyon jól ismeri; nem gondolom, hogy nagy eltérés van közöttünk az értelmezésében.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit