ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 1999. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat, valamint az ehhez kapcsolódó állami számvevőszéki vélemény általános vitájának folytatása. Az előterjesztést T/325., az Állami Számvevőszék véleményét T/325/1., a bizottságok ajánlásait pedig T/325/2-19. számokon kapták kézhez.
(9.50)
Emlékeztetem önöket, hogy a tegnapi napon már elhangzott a miniszteri expozé, az Állami Számvevőszék elnökének felszólalása, és sor került a bizottságok álláspontjának ismertetésére is. Ma a vezérszónoki felszólalásokkal folytatjuk munkánkat. Az egyes képviselői vélemények kifejtésére ma estétől nyílik lehetőség.
Emlékeztetem önöket, hogy a múlt heti ülésünkön elfogadtuk az előterjesztés időrendben történő tárgyalását. Az ülésnapokra lebontott időkeret elosztását tartalmazó táblázatot a napirendi ajánlás mellékleteként kapták kézhez. Felhívom figyelmüket, hogy az egyes ülésnapokon a képviselőcsoportok rendelkezésére álló időkeret másnapra nem vihető át.
Tisztelt Képviselőtársaim! Felkérem jegyzőtársamat, ismertesse a képviselőcsoportoknak a mai napra rendelkezésre álló időkeretét!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit