DR. VERES JÁNOS

Full text search

DR. VERES JÁNOS
DR. VERES JÁNOS (MSZP): Köszönöm a szót, tisztelt elnök asszony. Tisztelt Államtitkár Úr! Ön sok mindenre válaszolt a kérdésre adott válaszában, de arra, amit én feltettem, nem. Azt gondolom, hogy kevés kétség lehet afelől, amit ön kétségesnek tekint, tehát nevezetesen, hogy az ügyvezetés részének tekinthető-e egy cég vezérigazgatója - elég sajátos értelmezés, amit öntől hallottunk. Úgy gondolom, a tekintetben is elég kevés kétség lehet, hogy ha valaki iskolai tanulmányokat folytatott két évvel ezelőtt, akkor nehezen szerezhetett hároméves szakmai gyakorlatot. (Derültség az MSZP padsoraiból.)
Ezek után pusztán még arra szeretnék utalni, hogy az a bizonyos taggyűlés, amely kimondta ezt a döntést, nem teljes mértékben abban az összetételben hozta a döntését, amire államtitkár úr utalt. Miután ön utalt arra, hogy fennáll egy jogvita és nem szeretné, ha ez a jogvita kikerülne az államigazgatási eljáráson belül, szeretném elmondani, hogy a kormánypárti képviselő urak közül többen utaltak már arra, hogy büntetőügyekben van ilyenfajta korlát, ebben az ügyben nincs. Azt gondolom, hogy célszerű lenne, ha a parlament illetékes bizottsága vizsgálná meg, hogy vajon az a bizonyos közraktározási törvénypont hogyan értelmezendő a továbbiakban.
Ezért kérem a Házat, hogy ne fogadja el a választ. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit