CZOMA KÁLMÁN

Full text search

CZOMA KÁLMÁN
CZOMA KÁLMÁN (FKGP): Megvárom, hogy kimenjenek. (Rövid szünet után:) Köszönöm, elnök asszony, a szót. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Államtitkár Úr! Köztudott, hogy az előző kormány határozatot hozott a komárom-monostori erőd helyreállításának és hasznosításának programjáról. A honvédelmi tárca és a Magyar Honvédség sokat tett a projekt kidolgozásáért, illetve az erőd eredeti tervek szerinti visszaállításáért.
A kormányhatározatban lefektetett feladatok végrehajtása azonban akadozik, a határidőket nem tudják tartani. Annak ellenére, hogy az erőddel kapcsolatos hírek folyamatosan szerepelnek a helyi és az országos sajtóban, nem egyértelmű az erőd helyzete és a kimunkált elképzelések megvalósítása.
A honvédelmi miniszter úr és az államtitkár úr az elmúlt hónapokban meglátogatta az erődöt. Tájékozódott az erődhasznosítási program végrehajtásának helyzetéről. Ezt az alkalmat felhasználva kérem az államtitkár urat, adjon tájékoztatást a komárom-monostori erőd helyreállítási és hasznosítási programja megvalósításának helyzetéről.
(16.10)
Kérdezem az államtitkár urat: milyen tapasztalatokat szerzett az erőd látogatásakor, milyennek ítéli meg a komárom-monostori erőd helyzetét? (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit