VARGA MIHÁLY

Full text search

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Először is engedje meg, hogy elismerésemet fejezzem ki az iránt a lankadatlan szorgalom iránt, ahogyan ön Simicska úr, az APEH jelenlegi elnökének tevékenységét nyomon követi, és hétről hétre valamilyen formában a Ház elé hozza. (Közbeszólások az MSZP padsoraiból.)
A konkrét kérdésére válaszolva engedjen meg egy rövid megjegyzést. Az ügy eddigi részletei sajtóinformációk alapján állnak csak rendelkezésünkre, mint ahogy az APEH rendelkezésére is (Közbeszólások az MSZP padsoraiból.), éppen ezért annak érdekében, hogy az ügy tisztázására sor kerüljön, az APEH elnöke feljelentést tett ebben az ügyben, tehát ezt egy vizsgálat fogja követni. Én azt gondolom, hogy érdemes megvárni a vizsgálat végét, és akkor lehet majd arra a kérdésre valóban válaszolni, hogy itt történt-e bármilyen visszaélés vagy sem.
Kérem a képviselő urat, hogy válaszomat szíveskedjék elfogadni. Köszönöm. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit