KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Én köszönöm az ön elismerését; önök tehetnének arról, hogy hétről hétre ne kerüljön sor ilyen kérdések elhangzására. Azt gondolom, hogy el kell gondolkodni Simicska úr múltján, és akkor valószínű, hogy mi nem fogjuk a kérdéseinket föltenni e tekintetben. Egyébiránt pedig nem a 40 milliós áfacsalásra vonatkozott a kérdésem, hanem a konszolidációs eljárására, amit tulajdonképpen Simicska úr két cége folytatott le. Ön a válaszában ezt teljes mértékben megkerülte.
Ma, amikor elvárás az, hogy a közbeszerzési eljárásokon, pályázatokon csak olyan gazdálkodók, személyek vegyenek részt, akik az államnak, a költségvetésnek nem okoztak terhet, úgy gondolom, jogos elvárás az, hogy ezt a minimális feltételt önök is megköveteljék akkor, amikor ilyen magas rangba kineveznek tisztségviselőket. Úgy gondolom, hogy az adórendőrség felállításával párhuzamosan (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) ezen is el kellene gondolkodniuk önöknek.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit