DR. STUMPF ISTVÁN

Full text search

DR. STUMPF ISTVÁN
DR. STUMPF ISTVÁN, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter: 1998. július 9-én a Népszabadság főszerkesztője a következőket írta a Népszabadságban: "E lap hasábjain, ahol a választásokat közvetlenül megelőzően, elsősorban a gazdaságban végrehajtott látványos fordulat okán, másik hatalmi csoportosulás győzelmét láttuk kívánatosnak, most a többségi akaratot tudomásul véve jó kormányzást kívánunk a '98-as győztesnek." A Népszabadság ebben kinyilvánítja, hogy egyértelműen az előző kormány győzelmét szerette volna látni a választásokon. Nem ez történt.
Itt most, éppen az előbb említett kormányprogram jegyében, arra törekszünk, hogy megpróbáljuk kiegyensúlyozni azokat a viszonyokat - a piaci körülményeket tekintve, az állam pozitív diszkriminációs lehetőségeit használva -, hogy Magyarországon a polgárok tényleg tájékozódni tudjanak arról, milyen vélemények léteznek a polgárok és az állam működésével kapcsolatban.
Köszönöm szépen a lehetőséget. (Taps a kormánypártok és a MIÉP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit