ERKEL TIBOR

Full text search

ERKEL TIBOR
ERKEL TIBOR (MIÉP): Tisztelt Miniszter Úr! A német egészségügyben a pontértékek karbantartására évente összeül a biztosítótársaságok képviselete és a kasszaorvosok szövetsége. Ez utóbbi az orvosok, illetve a szakemberek képviseletében gazdasági, jogi és szakmai képviselőből álló bizottság. Így nem a biztosítók döntik el egyedül, a szakma kizárásával, hogy mennyit érjen egy pont. Mivel e tekintetben szakszervezet kompetenciája hiányzik, úgy véljük, az orvosi kamara megfelelő anyagi és infrastrukturális bázisa adhatna keretet egy ilyen gazdasági szakmai érdekvédelmi csoport létrehozására, amely a finanszírozás igazságosságát biztosítaná. Természetesen a megfelelő jogi környezetet még ezután kellene megteremteni.
Válaszát elfogadva tisztelettel ajánlom a miniszter úr figyelmébe a javaslatunkat. Köszönöm. (Taps A MIÉP padsoraiból. - Szórványos taps a Fidesz padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit