DR. SURJÁN LÁSZLÓ

Full text search

DR. SURJÁN LÁSZLÓ
DR. SURJÁN LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm szépen. Azt hiszem, mind az én kérdésemből, mind a miniszter úr válaszából kitűnt, hogy egyikünk sincs az ésszerű privatizáció ellen. Ezzel a folyamattal olyan energiák szabadíthatók fel, amelyek a magyar egészségügy számára haszonnal járnak. Nem szeretnénk azonban egy olyan helyzetet, amelyben az eddigi közalkalmazotti jogviszonyban dolgozó orvoskollégák egy tulajdonosnak kiszolgáltatott helyzetű alkalmazottá válnának, és ez az egész kérdés valóban csak egy törvényi szabályozás útján oldható meg - számomra megnyugtató volt.
Amiben viszont tovább kellene lépni - és remélem, hogy ez a törvény tovább fog lépni -, az a jelenlegi körülmények között az ügyeleti szolgálatoknak a közalkalmazotti törvénnyel való ütközése. Ennek megoldása reményében köszönettel elfogadom a választ. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit