BALSAY ISTVÁN

Full text search

BALSAY ISTVÁN
BALSAY ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Asszony! Nem tettem volna föl azonnali kérdést, ha nem sérült volna az az egyeztetési folyamat, amelyről beszéltem, és amelyet államtitkár asszony ismételten megemlített.
A kormány tisztelt képviselője támogatta az alapvetően új régiókialakítási elképzeléseket. Ez ellen tiltakozom, és azért teszem szóvá, hogy a parlament tudjon arról, milyen módosító javaslatok kerülnek a bizottságok elé, és a kormány képviselői miket támogatnak! Saját maguk által benyújtott javaslatot, alapvetően módosító javaslatokat a kormány képviselői lehetőleg ne támogassanak, hiszen ezzel egy teljes egyeztetési folyamatot borítanak fel, és a területi önkormányzatokat, valamint a térségfejlesztési tanácsokat hozzák kellemetlen helyzetbe! Hiszen elindultak a régióegyeztetés, a koncepció tervezési folyamatai, megrendelések történtek, és most a kormány képviselője ezzel szemben olyan javaslatot támogat, amely egyértelműen a vidék fejlődése ellen hat. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.)
Kérem államtitkár asszonyt, hogy fontolja meg a későbbiekben a kormány által támogatott javaslatokat. (Szórványos taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit