DR. SZILI KATALIN

Full text search

DR. SZILI KATALIN
DR. SZILI KATALIN környezetvédelmi és területfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök asszony. Elnézést kérek a tisztelt képviselő asszonytól, hogy két percben nem tudtam önnek teljeskörűen választ adni, de akkor ezt az egy percet még felhasználom arra, hogy kiegészítsem azt, amit elmondtam.
Azt gondolom, hogy a parlagfű mindenhol megtalálható ott, ahol ehhez az életfeltételeket megtalálja. Ez az a kérdés, amit egyik pillanatról a másikra még a kormány sem képes megoldani, ezért mondtam, hogy csak és kizárólag közös erőfeszítéssel tehetjük meg.
Ez ügyben indítottak az önkormányzatok... - és itt kérem a képviselő asszonyt, hogy ne csak és kizárólag a kormányzatról beszéljen, hiszen, mondom, csak az önkormányzatok tehetik meg közhasznú, illetőleg közmunka keretében ezek irtását megkezdték; ez egyébként folyamatban van.
Szeretném bemutatni önnek - amit önök is megkaptak a nemzeti környezetvédelmi program keretében - azt a környezet-egészségügyi akcióprogramot, ami szintén foglalkozik ezzel a feladatkörrel.
Kérem a tisztelt képviselő asszony türelmét. Azt gondolom, hosszú idő fog még addig eltelni, amíg az utolsó parlagfüvet is ki fogjuk tudni irtani ebből az országból. Köszönöm. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit