BOGÁRDI ZOLTÁN

Full text search

BOGÁRDI ZOLTÁN
BOGÁRDI ZOLTÁN (MDF): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Asszony! Pest megye északi részének, az Ipoly-völgynek gazdasági elmaradottsága közismert, nemcsak Pest megyében, országosan is. Ezért rendkívül nagy érdeklődéssel várták a messzire előretekintők a környéken, hogy megvalósul a gázprogram. Ez a 17 község már egyszer megégette magát egy infrastrukturális beruházás kapcsán. Sajnos, évek óta húzódik a telefonhálózat fejlesztése.
Ha egy kicsit sarkosan fogalmaznék, azt mondhatnám, hogy ezeknek a községeknek ez a gázprogram szinte egy utolsó lehetőség arra, hogy megmaradhassanak, hogy fejlődésük biztosított legyen, tehát, hogy községek legyenek ezen a területen.
Szeretném, ha államtitkár asszony megnyugtatná a környéken lakókat, hogy jól döntöttek azok, akik csatlakoztak a gázprogramhoz, bejegyeztették magukat azok közé, akik igénylik a gázt, ezzel elősegítendő, hogy ezen a területen legyen vezetékes gáz.
Nem kívánok politikai kérdést csinálni az ügyből, de szeretnék az ott lakók öntől hallani, mi a kormány elképzelése ezzel kapcsolatosan. Köszönöm válaszát.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit